River Camping Bled parcele za kampiranje

Parcele River Camping Bled

Aktivno kampiranje blizu Bleda

Ob bazenu, v bližini otroškega igrišča s kolesarskim poligonom ali v senci mogočnih borovcev s pogledom na gore. V River Campingu Bled vam je na voljo pester izbor kamping parcel. Izberite svoj najljubši kotiček, postavite šotor, parkirajte avtodom in se prepustite oddihu!

 

PARCELA

CONA A

Večje premium parcele, velikosti 100 - 120 m2. Opremljene z električnim priključkom, velika večina tudi z vodo in odtokom za sivo vodo. Nahajajo se v gozdu ali ob bazenu. 

PARCELA

CONA B

Premium parcele velikost od 90 do 110 m2. Nahajajo se v senci, delni senci. ali na soncu. Opremljene z električnim priključkom, voda je v bližini. 

PARCELA

CONA C

Udobne parcele, ki se nahajajo na sončni ali delno senčni legi. Opremljene so z električnim priključkom. Voda v bližini. Velikost od 80 do 90 m2.

VSAKA PARCELA OMOGOČA

 • brezplačen Wi-Fi
 • uporabo toaletnih prostorov in tušev
 • uporabo pomivalnice posode
 • uporabo vsebin kampa (bazen, otroško igrišče, pumptrack)
 • najem pralnega in sušilnega stroja

Niste našli kar ste iskali?
Pošljite nam povpraševanje.

Fotogalerija

Kampiranje v River Camping Bled

Pričakujte več od kampiranja

1   Vhod v kamp/Recepcija/Restavracija
2,3,4   Sanitarije/Tuši/pomivalnice
5   Bazen/Otroški tematski park/Pumptrack
6   Športni center
Cona A   Večje premium parcele, velikosti 100 - 120 m2. Opremljene z električnim priključkom, velika večina tudi z vodo in odtokom za sivo vodo. Nahajajo se v gozdu ali ob bazenu. 
Cona B   Premium parcele velikost od 90 do 110 m2. Nahajajo se v senci ali delni senci. Opremljene z električnim priključkom, voda je v bližini. 
Cona C   Udobne parcele, ki se nahajajo na sončni ali delno senčni legi. Opremljene so z električnim priključkom. Voda v bližini. Velikost od 80 do 90 m2.
Cona G   Glamping hišice
     

 

 

 • gostje kampa imajo brezplačen dostop do vseh vsebin kampa
 • dnevno oskrbovana sanitarna infrastruktura
 • možnost najema zasebne kopalnice
 • sanitarni prostori prilagojeni otrokom in ljudem z oteženim gibanjem
 • previjalnica za najmlajše
 • posebni prostori za umivanje hišnih ljubljenčkov
 • pomivalnica posode
 • možnost najema pralnega in sušilnega strojaKampiranje kot nekoč

Kot predani kampisti želimo gostom ponuditi pristno kampiranje, kot je bilo nekoč. Veliko narave, gibanja in spontanosti. Vse to v opravi sodobno urejenega kampa.

Kampiranje v bližini Blejskega jezera

Kampiranje v bližini Blejskega jezera omogoča obisk Bleda in Blejskega jezera kar peš ali s kolesom.

Več kot kampiranje

Kampiranje dopolnjujejo izbrane vsebine v kampu (bazen, otroška igrala, pumptrack …). Tudi zaradi njih bo oddih v River Campingu Bled posebno doživetje.

Udobje, uporabnost, užitek

Zahvaljujoč skrbnemu načrtovanju kampa je vsaka parcela dovolj prostorna, subtilno umeščeni servisni objekti pa vedno blizu.

 

VRHUNSKA LOKACIJA

Kampiranje v bližini Blejskega jezera je verjetno eden najboljših načinov, kako spoznati alpsko Slovenijo in Slovenijo v celoti. River Camping Bled odlikuje vrhunska lokacija. Lociran na polotoku, ki ga obkroža reka Sava in odmaknjen od poletnega vrveža glavnih atrakcij bo zadovoljil ljubitelje miru ter hkrati z enostavnim dostopom do Blejskega jezera in Bleda (do glavne ulice ob jezeru je 10 minut vožnje s kolesom in 3 minute z avtomobilom) razveselil zabave in vrveža željne.

PREMIŠLJEN KAMP, OBLIKOVAN Z MISLIJO NA VAS

Kamp smo oblikovali z mislijo na najboljše uporabniške izkušnje naših gostov med bivanjem v njem. Prostor za kamping parcele, poti v kampu in infrastrukturo smo načrtovali radodarno. Na velikih parcelah in v servisno-sanitarnih objektih boste imeli več zasebnosti in prostora, hkrati pa je gibanje po kampu lažje. Lažji je tudi dostop z vozili, tudi največjimi. Kamp ima srčasto, skoraj okroglo obliko, zato so sanitarni prostori in druga infrastruktura z vseh parcel lahko dostopni. Sanitarni prostori vključujejo otroške sanitarije in previjalnico za dojenčke. Gostom, ki si želijo še več zasebnosti, nudimo možnost najema zasebne kopalnice, katere uporabniki so med nastanitvijo pri nas samo oni. Lastniki avtodomov in kamp prikolic, ki so nastanjeni v River Campingu Bled, lahko koristijo oskrbovalno postajo, ki jim nudi možnost polnjenja pitne vode ter izpusta sivih in črnih voda.

Doživite več

V River Camping Bled