Info | River Camping Bled

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

RIVER CAMPING BLED

REZERVACIJE

Namestitev lahko rezervirate na različne načine:

  • preko elektronske pošte na naslov: hello@rivercamping-bled.si
  • preko spletnega obrazca na internetni strani
  • osebno na recepciji kampa
  • preko drugih spletnih strani, s katerimi kamp sodeluje. V tem primeru se gost strinja s splošnimi pogoji spletne strani preko katere je bila narejena rezervacija ter posledično tudi s splošnimi pogoji kampa

 

REZERVACIJE IN PLAČILA

Ponudba namestitev temelji na razpoložljivosti. Izvršitev rezervacije je dokončna, ko gost potrdi prejeto ponudbo s:

  • Pisno potrditvijo sprejetja ponudbe
  • Plačilom depozita na račun River Camping Bled (podatki podjetja: Kamp Turizem d.o.o., IBAN SI56 0201 3026 2669 417, BIC LJBASI2X).

 

Po prejemu plačila, kamp posreduje gostu potrditev rezervacije, ki mu zagotavlja namestitev v kampu. To pomeni, da se gost strinja s Splošnimi pogoji. Depozit se bo odštel od celotnega računa, ki mora biti plačan ob prihodu gosta. Sprejemamo naslednje plačilne možnosti: MasterCard/Eurocard, Visa, Maestro in gotovino.

Prosim upoštevajte, da posredovana ponudba namestitve še ne pomeni, da je bila namestitev rezervirana.

ODPOVEDI IN SPREMEMBE

Vsako spremembo, odpoved in zahtevo za povračilo plačila nastanitve je potrebno pisno posredovati preko elektronske pošte hello@rivercamping-bled.si. Odpoved začne veljati z dnem prejema elektronske pošte s strani kampa. Stroški odpovedi so odvisni od tega, kdaj kamp prejme pisno obvestilo gostov o odpovedi. Za hišice in parcele veljajo naslednji pogoji odpovedi:

Do 40 dni do prihoda   gost prejme povračilo akontacije, znižano za 50 EUR administrativnih stroškov
39 -15 dni pred prihodom   kamp obdrži 50% predplačila
14 dni ali manj pred prihodom in če do prihoda ne pride   kamp obdrži celoten znesek predplačila

 

River Camping Bled lahko glede na okoliščine določi tudi drugačne pogoje odpovedi. O tem mora obvestiti gosta pred sklenitvijo rezervacije. 

V primeru predčasnega odhoda se preostali rezervirani dnevi nastanitve plačajo v celoti.

 

CENE IN VKLJUČENOST

Hišice

Cene se nanašajo na nastanitev na noč. V ceno so vključeni brezžični wi-fi, parkirišče, posteljnina, brisače, neomejen vstop na zunanji bazen, uporaba otroškega igrišča ter kolesarski poligon. Brisače se menjajo na 3 dni, posteljnina vsakih 7 dni. Na voljo je tudi dodatna posteljnina in brisače, katere je potrebno doplačati.

Največje število gostov, ki lahko bivajo v hišicah, je 4-7 (5 odraslih ter 2 otroka do 12 let), odvisno od vrste hišice. Dobrodošli so tudi gostje s hišnimi ljubljenčki. Ker pa obstajajo tudi ljudje z alergijami, kamp sprejema hišne ljubljenčke v posebej namenjenih hišicah in območjih. Zato je treba preveriti njihovo razpoložljivost in vnaprej najaviti hišnega ljubljenčka.

Končni strošek čiščenja hišic je obvezen in ni vključen v skupni znesek računa..

Parcele

Cene so na parcelo na osebo na noč in vključujejo brezplačen dostop do brezžičnega interneta, neomejen vstop v zunanji bazen, brezplačno uporabo sanitarij, otroško igrišče ter kolesarski poligon. V kampu sta dva sanitarna bloka z wc-ji, tuši, previjalnico, prostorom za pomivanje posode, pralnico, ločenim prostorom za umivanje hišnih ljubljenčkov. Zasebne kopalnice so na voljo proti doplačilu. Lastniki kamperjev in prikolic lahko uporabljajo posebno postajo za oskrbo z vodo in za odstranjevanje sive in črne vode.

Gostje lahko izbirajo med različnimi vrstami parcel: premium, premium delux in neparceliranim delom. Izbira konkretne parcele je v pristojnosti kampa, vsekakor pa se želje gostov upoštevajo. Največje število gostov na parceli je 7 (vključno z otroki). Kamp ima pravico, da kadar koli posreduje in preusmeri goste na drugo parcelo.

Gostje so dolžni poskrbeti, da hranijo svoje imetje znotraj meja parcele. Po odhodu iz kampa je potrebno parcelo vrniti v prvotno stanje. Prav tako je na parceli prepovedano umivati ​​avtodome, avtomobile ali prikolice.

PRIHOD IN PRIJAVA

Prijava za hišice je od 15. ure dalje, za parcele od 12. ure dalje. Rezervirana namestitev se hrani do 20. ure na dan prihoda. V primeru poznega prihoda, mora gost o tem vnaprej obvestiti recepcijo, najpozneje do 18. ure na dan prihoda. Če je ne obvesti pravočasno, kamp ni dolžan obdržati rezervirane hišice /parcele, poleg tega se lahko gostu zaračuna stroške neprihoda.

Gostje morajo ob prijavi predložiti veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in pisno potrditev rezervacije. Po prijavi gost prejme registracijski obrazec, ki ga je na zahtevo kampa dolžan kadarkoli predložiti. Dnevni obiskovalci gostov so dovoljeni od 8. do 20. ure in se morajo prijaviti na recepciji. Neregistriranim gostom se zaračuna doplačilo.

ODHOD IN ODJAVA

Čas odhoda iz hišic je do 10. ure, parcele pa je potrebno zapustiti do 12. ure. V primeru zamude s strani gosta, se mu lahko zaračuna dodatni dan. Če gost želi podaljšati čas bivanja ali spremeniti čas odhoda (zgodnji ali pozni odhod), mora predhodno na recepciji preveriti razpoložljivost. Pri tem se lahko zaračunajo dodatni stroški.

MINIMALNO ŠTEVILO DNI BIVANJA

V glavni sezoni (od 1. julija do 25. avgusta) je minimalno število bivanja tri noči, če ni s strani kampa drugače pisno potrjeno.

TURISTIČNA TAKSA

Turistična taksa občine Radovljice se zaračunava vsem obiskovalcem.

INTERNET / WIFI

Brezplačna brezžična internetna povezava je na voljo po celotnem kampu.

HIŠNI LJUBLJENČKI

Hišni ljubljenčki so dovoljeni samo na posebej označenih območjih. Dovoljeni niso na območju bazena in drugje, kjer je označena prepoved. Psi morajo biti na povodcu. Hišnim ljubljenčkom je namenjen poseben del plaže, prav tako prilagojen zunanji tuš. Njihovi lastniki so dolžni za njimi počistiti in poskrbeti, da ne bodo motili miru v kampu.

KAJENJE

V vseh naših nastanitvah in v notranjih javnih prostorih ni dovoljeno kaditi. Ker pa je celoten kamp zelo izpostavljen požaru, je v primeru kajenja na zunanjih površinah nujna previdnost pri ugašanju cigaret ali cigar.

PARKIRANJE

Gostom je na voljo brezplačno parkirišče. Kamp ne prevzema odgovornosti za varnost vozil, kakršno koli škodo na vozilih ali predmetih, shranjenih v vozilih.

POŠKODBE

Kamp si pridržuje pravico in je pooblaščen s podpisom gosta na obrazcu za prijavo za zaračunavanje škode, nastale v kampu med njegovim bivanjem ali za vse predmete, ki manjkajo, ko gost zapusti kamp.

ODPRTI OGENJ

Kurnjenje odprtega ognja v kampu ali na plaži ni dovoljeno.

DRAGOCENOSTI

Kamp ne sprejema odgovornosti za varovanje dragocenosti gosta.

VODA

Voda v kampu je pitna.

KLIMATSKA NAPRAVA

Hišice so opremljene z neodvisnim klimatskim sistemom. Regulacija termostata omogoča prilagajanje temperature in pretoka zraka. 

TIHI ČAS

V kampu je tišina od 22. ure do 7. ure. Uporaba motornih vozil v tem času ni dovoljena.


PREVOZI

Prevozi na letališče Ljubljana so zagotovljeni in se je zanje možno dogovoriti na recepciji (ni vključeno v cene hišic / parcel). Vožnja med River Camping Bled in letališčem Ljubljana traja približno 30 min. Goste in osebje spodbujamo k uporabi javnega in trajnostnega prevoza. Pred kampom ima postajališče Hop-on Hop-off avtobus. Za trajnostno mobilnost nudimo svojim gostom najem klasičnih ali električnih koles.

ZAVAROVANJE

Gost je sam odgovoren, da si priskrbi zavarovanje potovanja, vključno z odpovedjo potovanja, kritjem zdravstvenega ter nezgodnega zavarovanja.

IZPOLNJEVANJE LOKALNIH PREDPISOV

Gostje so odgovorni za poznavanje, spoštovanje ter upoštevanje  zakonov in predpisov destinacije. Osebje kampa ni dolžno obvestiti ali opozoriti gostov o zakonih destinacije in/ali njenih predpisih.