Info | River Camping Bled

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

V RIVER CAMPINGU BLED


Splošni pogoji so objavljeni na spletni strani River Campinga Bled (https://www.rivercamping-bled.si/si/info/splosni-pogoji-poslovanja) in v recepciji kampa. 

REZERVACIJA IN PLAČILO

Namestitev lahko rezervirate na različne načine:

  • preko elektronske pošte na naslov: hello@rivercamping-bled.si
  • preko spletnega obrazca na internetni strani River Campinga Bled (https://www.rivercamping-bled.si/si/o-nas/kontakt)
  • preko spletne prodaje na internetni strani River Camping Bled
  • osebno na recepciji kampa
  • preko drugih spletnih strani, s katerimi kamp sodeluje. V tem primeru se gost strinja s splošnimi pogoji spletne strani, preko katere je bila narejena rezervacija, hkrati pa tudi s splošnimi pogoji kampa


Cenik je objavljen na spletni strani River Campinga Bled in v recepciji kampa.

Ponudba namestitev je odvisna od dejanske razpoložljivosti kapacitet. Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo depozita (predplačilo) v skladu s cenikom. V primeru rezervacije preko spletnega obrazca ali preko elektronske pošte, je predplačilo mogoče opraviti z nakazilom na bančni račun  podjetja Kamp Turizem d.o.o.. Pri rezervacijah preko spletne prodaje se predplačilo izvede preko spletne prodaje.

S potrditvijo rezervacije in plačilom predplačila, se gost strinja tudi s Splošnimi pogoji poslovanja kampa. Rezervacija je zagotovljena po prejemu predplačila in s povratnim pisnim obvestilom s strani hello@rivercamping-bled.si.

Končna cena se izračuna ob odhodu gostov iz kampa. Znesek že plačanega predplačila se odšteje od celotnega zneska storitev, ki jih mora gost plačati ob odhodu. Sprejemamo različna plačilna sredstva: bančne kartice (kot so MasterCard/Eurocard, Visa, Maestro), plačilo z nakazilom na bančni račun in gotovino.

ODPOVEDI IN SPREMEMBE

Vsako spremembo, odpoved in zahtevo za vračilo predplačila je potrebno pisno posredovati preko elektronske pošte na hello@rivercamping-bled.si. Odpoved začne veljati na dan, ko River Camping Bled prejeme elektronsko pošto gosta. 

Pogoji odpovedi:

Odpovedi do 14 dni pred prihodom: gost prejme vračilo 50% predplačila
Odpovedi 14 dni ali manj pred prihodom ter primeri, ko gost ne pride: River Camping Bled  obdrži celotno predplačilo. 

River Camping Bled si pridržuje pravico, da lahko glede na okoliščine določi tudi drugačne pogoje sprememb in odpovedi. O tem mora obvestiti gosta pred sklenitvijo rezervacije. 

V primeru predčasnega odhoda se preostali rezervirani dnevi nastanitve plačajo v celoti.

VRSTE NAMESTITEV

Hišice

Cena vključuje nastanitev, parkirišče, brezžični wi-fi, posteljnino, brisače, vstop na zunanji bazen, uporabo otroškega igrišča ter kolesarskega poligona. 

Število gostov v posamezni hišici je odvisno od tipa hišice. Podrobni opisi hišic so objavljeni na spletni strani kampa. Dobrodošli so tudi gostje s hišnimi ljubljenčki. Namestitev gostov s hišnimi ljubljenčki je mogoča v posebej namenjenih hišicah. Razpoložljivost teh kapacitet je omejena, zato je najava hišnega ljubljenčka potrebna vnaprej, ob rezervaciji.

Čiščenje hišic se dodatno obračuna po veljavnem ceniku.

Parcele

Cena vključuje nastanitev, brezžični wi-fi, vstop na zunanji bazen, uporabo sanitarij, otroškega igrišča ter kolesarskega poligona.

V kampu so trije sanitarni objekti z wc-ji, tuši in prostori za pomivanje posode. V sanitanem bloku št. 2 je previjalnica in prostor s pralnimi ter sušilnimi stroji. Zasebne kopalnice so na voljo proti doplačilu. Lastniki avtodomov in prikolic lahko uporabljajo posebno postajo za oskrbo z vodo in za odstranjevanje sive in črne vode.

Gostje lahko izbirajo med različnimi parcelami v coni A, B, C in neparceliranim delom. Izbira konkretne parcele je v pristojnosti kampa, želje gostov pa upoštevamo glede na razpoložljivost prostih parcel. Najvišje število gostov na parceli je 6 (vključno z otroki). Kamp ima pravico, da kadar koli med bivanjem  v kampu goste preusmeri na drugo parcelo. Sprememba parcele brez dovoljenja zaposlenih na recepciji ni dovoljena.

Gostje so dolžni poskrbeti, da so vse njihove stvari znotraj meja dodeljene parcele. Po odhodu iz kampa je potrebno parcelo vrniti v prvotno stanje. Prav tako je na parceli prepovedano kopanje jarkov, uničevanje rastlinja, dreves ter umivanje ​​avtodomov, avtomobilov ali prikolic.

PRIHOD IN PRIJAVA

Prijava za hišice je od 15.00, za parcele pa od 12.00 na dan prihoda. Rezervirano  namestitev jamčimo do 20. 00 na dan prihoda. V primeru poznejšega prihoda mora gost o tem vnaprej obvestiti recepcijo, najpozneje do 18.00 na dan prihoda. Če gost recepcije ne obvesti pravočasno, kamp ni dolžan jamčiti rezervirane hišice /parcele, poleg tega se lahko gostu zaračuna stroške neprihoda.

Gostje morajo ob prijavi predložiti veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in pisno potrditev rezervacije. Po prijavi za kampiranje gost prejme registracijsko tablico s številko, ki jo je na zahtevo kampa dolžan kadarkoli predložiti. V kampu se izvaja redni nadzor parcel. Neprijavljenim gostom se zaračuna nadomestilo po veljavnem ceniku. Dnevni obiskovalci kampa so dovoljeni od 8.00 do 20.00, ob vstopu na območje kampa pa se morajo prijaviti na recepciji. 

Za lažji vstop in izstop iz kampa v času bivanja morajo gostje ob prijavi predložiti tudi registrsko oznako vozila.

ODHOD IN ODJAVA

Čas odhoda iz hišic je najpozneje do 10.00, parcele  pa je potrebno zapustiti do 12.00 na dan odhoda. Če gost zamudi, se mu lahko zaračuna dodatni dan bivanja. Če gost želi podaljšati čas bivanja ali spremeniti čas odhoda (zgodnji ali pozni odhod), mora predhodno na recepciji preveriti razpoložljivost. 

Gost je dolžan preveriti račun ob odhodu, kasnejših reklamacij ne sprejemamo.

MINIMALNO ŠTEVILO DNI BIVANJA

V visoki in top sezoni je minimalno število bivanja 3 noči, razen če River Camping Bled  pisno potrdi drugače.

OTROCI

Otroci do 18. leta so lahko nastanjeni v kampu le v spremstvu polnoletne osebe, ki prevzame odgovornost zanje.Odgovorna oseba odgovarja za vso škodo ali nezgode, ki jih mladoletniki povzročijo med bivanjem v kampu.

TURISTIČNA TAKSA

Turistična taksa občine Radovljice se zaračunava vsem obiskovalcem.

INTERNET / WIFI

Brezplačna brezžična internetna povezava je na voljo po celotnem kampu.

HIŠNI LJUBLJENČKI

Hišni ljubljenčki so dovoljeni samo na posebej označenih območjih. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni na območjih, kjer je označena prepoved hišnih ljubljenčkov. Psi morajo biti ves čas na povodcu. Hišnim ljubljenčkom je namenjen poseben del plaže in prilagojen zunanji tuš. Lastniki hišnih ljubljenčkov so dolžni za njimi počistiti in poskrbeti, da ne motijo miru v kampu.

KAJENJE

V vseh naših nastanitvah in v notranjih javnih prostorih ni dovoljeno kaditi. Zaradi nevarnosti požara pa je na zunanjih površinah nujna previdnost pri uporabi tobačnih izdelkov.

UPORABA VOZIL V KAMPU IN PARKIRANJE

Hitrost vozil v kampu je omejena na 5 km/h. Uporaba motornih vozil od 22.00 do 6.00 ni dovoljena. Gostje, ki prihajajo in odhajajo v tem času, morajo svoja vozila pustiti na parkirišču pred recepcijo. Kamp ne prevzema odgovornosti za varnost vozil, kakršno koli škodo na vozilih ali predmetih, shranjenih v vozilih.

ODPRTI OGENJ

Kurjenje odprtega ognja v kampu ali na plaži je strogo prepovedano.

VODA

Voda v kampu je pitna.

SMETI

V kampu je obvezno ločevanje smeti v posebej za to namenjene zabojnike.

NOČNI MIR

Nočni mir in tišina v kampu je od 22.00 do 6.00. 

PREVOZI

Za prevoze na letališče Ljubljana se je mogoče dogovoriti na recepciji. Vožnja do letališča traja približno 30 minut. Goste spodbujamo k uporabi javnega in trajnostnega prevoza. Gostom nudimo najem klasičnih in električnih koles.

ZAVAROVANJE IN ODGOVORNOST

Uporaba bazena, otroških igral, kolesarskega parka, notranje igralnice, plaže ob reki in vse druge infrastrukture kampa je na lastno odgovornost gostov.
Kamp ne sprejema odgovornosti za kraje, nezgode ali druge poškodbe oseb ali predmetov. 
Kamp ne sprejema odgovornosti za škodo povzročeno zaradi požara, vetra, dežja, neurja, poplave ali druge višje sile. Kampiranje predstavlja preživljanje prostega časa na prostem, v naravi, kar pomeni, da se v primeru dežja in/ali drugih vremenskih nevščenosti lahko pojavijo slabši pogoji na parcelah (npr. blato, luže, vdor vode v šotor veter), kar pa ni razlog za obveznost kampa za vračilo depozitov v primeru neprihoda gosta v kamp, predčasnega odhoda gosta iz kampa ali kakršnihkoli popustov na ceno bivanja v kampu. 
Kamp ne odgovarja za škodo, do katere bi utegnilo priti zaradi prekinitve električne energije.
Gost je odgovoren za škodo, ki jo povzroči med svojim bivanjem v kampu. Gostom priporočamo, da pri ponudnikih sklenejo ustrezna zavarovanja kot so npr. zavarovanje potovanja (vključno z odpovedjo potovanja), zdravstveno, nezgodno zavarovanje ter zavarovanje premoženja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Varovanje osebnih podatkov je urejeno s Politiko zasebnosti in piškotkov, objavljeno na spletni strani River Campinga Bled.

UPOŠTEVANJE PREDPISOV

Gostje so odgovorni za poznavanje, spoštovanje ter upoštevanje zakonov in predpisov, ki veljajo za področje kampa. 

Za vse dodatne informacije smo na voljo na elektronskem naslovu: hello@rivercamping-bled.si.

November 2023