Športne in druge aktivnosti na Bledu in v njegovi okolici

ŠPORTNE AKTIVNOSTI V OKOLICI BLEDA

Aktivirajte naravo v vas!

Številni boste ob kakovostnih vsebinah in storitvah v kampu našli popoln oddih. Druge bo želja po športu in raziskovanju gnala novim avanturam naproti. Aktivnosti na Bledu in v njegovi okolici je zares veliko, zato si za oddih v naši regiji vzemite čas.

Družinski rafting po Savi Dolinki, soteskanje in hlajenje v hladnih rekah alpskih dolin, tandemski skok s padalom 4000m nad kampom, obisk Triglavskega narodnega parka in njegovih ikoničnih 7 jezer, odkrivanje podeželja, okušanje lokalne hrane ter spoznavanje običajev in ljudi. Muharjenje, downhill kolesarjenje z vašim prijateljem in plezanje v enem lepših plezališč v okolici.

NESKONČNE ŠPORTNE AKTIVNOSTI

Za ljudi vseh starosti, pripravljenosti in znanj

Seznamu stvari, ki jih lahko počnete na Bledu in njegovi okolici ni videti konca, zato vam bomo v nadaljevanju predstavili najpriljubnejše aktivnosti in mesta, ki jih morate doživeti.

Pohodništvo

Pohodništvo

Čudovita narava v bližini kampa nudi odlične možnosti za krajše sprehode, daljše pohode in prave gorske ture. Možnosti je ogromno; River Camping Bled pa odlično izhodišče za njihovo uresničitev.

KOLESARSKI
IZLETI

KOLESARSKI IZLETI

Številne kolesarske poti različnih zahtevnostnih stopenj, primerne za cestno, treking in gorsko kolesarnjenje. Kolesa si je mogoče sposoditi tudi pri nas, prav tako se lahko prijavite na organizirane kolesarske ture.

Adrenalinske
avanture

Adrenalinske avanture

Odpravite se na rafting ali soteskanje. Z bližnjega letališča boste svojo avanturo začeli vsi ljubitelji letenja, panoramski polet je nekaj nepozabnega. Polet s padalom za tiste bolj previdne in skok s padalom za vse, ki si upajo več. Posebni družinski doživetji sta bližnja zip-line in letno sankanje s pogledom na Blejsko jezero.

ŠPORTI
NA VODI

ŠPORTI NA VODI

Rek in jezer v okolici Bleda res ne manjka. Nekatere vodne aktivnosti, kot so kopanje, vožnja s supom, kajakom in raftom, se začnejo kar na plaži v kampu. S supom ali čolnom se lahko zapeljete tudi po Blejskem jezeru. V recepciji se lahko pozanimate o urniku in organiziranih spustih ter najemu vodnih rekvizitov.

RIBOLOV NA REKAH
IN JEZERIH

RIBOLOV NA REKAH IN JEZERIH

Uživajte v odličnem ribolovu. V reki Savi Dolinki prebivajo postrvi in šarenke. Ribolovne dovolilnice je mogoče kupiti na recepciji kampa. Za več informacij sledite povezavi.

IGRANJE
GOLFA

IGRANJE GOLFA

Nasproti kampa je Royal Bled golf klub. Obdan z Alpami in v pristni naravi ponuja odlično igrišče v naravnem okolju. Golf igrišče sestavljata Kraljevo igrišče z osemnajstimi luknjami in Jezersko igrišče z devetimi. Popoln mir je zagotovljen. Več informacij dobite tukaj.

PLEZANJE
IN ALPINIZEM

PLEZANJE IN ALPINIZEM

Ljubitelji plezanja bodo navdušeni. Tako športnega, v navrtanih plezališčih z enoraztežajnimi smermi, kot tisti, ki se bolj navdušujejo nad skalnim plezanjem. V okolici so številna plezališča s smermi od najlažjih pa do najtežjih težavnostnih stopenj.

JAHANJE
KONJ

JAHANJE KONJ

V okolici Radovljice domujejo konjeniški klubi, ki nudijo celovito izkušnjo za otroke, družine in odrasle. Z inštruktorji jahanja se lahko odpravite na terensko jahanje po čudoviti naravi. Otrokom in odraslim so na voljo ure jahanja tako za začetnike kot bolj izkušene.

DRUGAČNE AVANTURE?

DRUGAČNE AVANTURE?

Enkratna priložnost za raziskovanje naravnih biserov alpske Slovenije, izleti na podeželje, obisk kulturnih znamenitosti, raziskovanje dediščine bližnjih vasi in mest ter spoznavanje s tamkajšnjimi prebivalci. Za več informacij povprašajte v recepciji.

V primeru dodatnih vprašanj nam pošljite povpraševanje.

Doživite več

V River Camping Bled