Kreativno kampiranje v River Camping Bled

VEČ KOT KAMPIRANJE

Razburljive vsebine na vsakem koraku

River Camping Bled smo ustvarili za vas, ljubitelje bivanja v naravi. Želeli smo ustvariti prostor, kjer se boste dobro počutili in hkrati domiselno oblikovati površine za zabavo, ki bodo kakovostno dopolnjevale vaše bivanje v kampu.

Neokrnjena narava z reko Savo, ki obkroža polotok, na katerem je kamp, prostorne parcele z razgledi na vršace Karavank in bogate vsebine kampa vas bodo očarali in naredili vaše počitnice takšne, kot ste si jih vedno želeli. Najboljše!

Raj Za Družine Z Otroki

Igra, gibanje, druženje, zabava

Veliko pozornosti smo namenili družinam, njihovemu kakovostnemu bivanju in preživljanju nepozabnih trenutkov. Najmlajši obiskovalci imajo v River Camping Bled na voljo veliko površin z zabavnimi vsebinami, kjer jih čakajo novi prijatelji in neskončna zabava.

Tematski
otroški park

Tematski otroški park

Tematski park z igrali iz naravnih materialov, v okolici edini svoje vrste, nudi otrokom številne možnosti raziskovanja in razvijanja motorike. Stolp in viseča brv,  slack-lines in dooolg tobogan. Igrala so postavljena tako, da lahko starši udobno spremljate in spodbujate igro svojih otrok.

Bazen
s pogledom na gore

Bazen s pogledom na gore

Poletno poležavanje na terasi ogrevanega bazena, ob osvežilnem napitku in pogledu na prekrasne okoliške gore so eden od trenutkov, ki ga v kampu morate doživeti. Plavanje v globjem delu bazena ali čofotanje v plitvini, v kateri bodo brezskrbno uživali tudi najmlajši.

Dobimo se na
kolesarskem poligonu

Dobimo se na kolesarskem poligonu

Utrjen kolesarski poligon oz. pumptrack se s svojimi vijugami razprostira na kar 600 m2. K igri, gibanju in razvijanju spretnosti bo pritegnil otroke vseh starosti, morda se po njem zapeljete tudi sami.

Sprostitev v neokrnjeni naravi

Narava je bližje, kot se zdi!

Sprostitev v neokrnjeni naravi, opazovanje biotske raznolikosti ter popoln odklop v odmaknjenosti od glavnih turističnih atrakcij. Tudi takšno je lahko kampiranje na Bledu.

Zeleno srce

Zeleno srce

Kot zapriseženi kampisti, smo bili pri oblikovanju kampa vključeni z vsem srcem. Toliko, da je tudi kamp sam, če ga pogledate iz zraka, dobil obliko srca! Zagotavljamo umirjeno vzdušje za tiste, ki iščejo popolno sprostitev.

Reka Sava in prodnata plaža

Reka Sava in prodnata plaža

Na južnem delu kampa, kjer se zadnje alpske hišice kampa dotikajo gozda, je pot. Če ji boste sledili, boste prišli k reki Savi s prekrasno prodnato plažo in številnimi kotički za sproščeno poležavanje. Obdana s 100-letnimi borovci vabi k poletni ohladitvi in uživanju v popolnem miru.

JOGA

JOGA

Če ste privrženec vseh koristi, ki jih joga prinaša, morate obiskati naše ure joge. Joga je dnevno na voljo v zelenem okolju. V primeru lepega vremena zunaj ali v posebej za jogo namenjeni dvorani. Za urnik povprašajte v recepciji. Blazine za jogo so na voljo v dvorani.

Za športne zanesenjake

Šport, gibanje in avanture

Kampiranje na Bledu pomeni veliko gibanja v naravi. V kampu, na Bledu in v okolici vas na vsakem koraku čakajo priložnosti za šport, rekreacijo in avanture. Izberite svojo pot in cilj bo prišel sam!

Šport

Šport

V kampu in neposredni okolici so na voljo številne površine za šport. Reka Sava ponuja zabavo za vse generacije, bolj zahtevni pa boste, glede na specifične želje, pravi odmerek športa našli v bližnji in širši okolici.

Gibanje v naravi

Gibanje v naravi

River Camping Bled vam s svojo lokacijo ponuja popolno povezanost z naravo. Iz kampa vodijo številne gozdne sprehajalne poti, ob njem poteka tudi kolesarska steza, ki vodi v središče Bleda in vam omogoča načrtovanje kolesarskih izletov na čudovito podeželje.

Avanture

Avanture

Družinski potepi po naravnih biserih Gorenjske ali obisk kulturnih znamenitosti. Kratek skok na podeželje ali celodnevni izlet na drug konec Slovenije. Vse dobre poti se začnejo pri nas v kampu!

Pestro dogajanje v kampu

Delavnice za otroke, izleti in drugi dogodki

Množico aktivnosti dopolnjuje pestro dogajanje v kampu. Jutranji obiski lokalnih pridelovalcev hrane, dopoldanske delavnice in vodeni izleti ter degustacijska druženja za največje.

Restavracija

Restavracija

Lačni pri nas ne boste. Številni prigrizki in domače tradicionalne jedi so našim gostom vedno na voljo.

V recpciji se pozanimajte o ponudbi zajtrkov.

Mini tržnica

Mini tržnica

Vsako jutro vam mini tržnica na glavnem trgu kampa ponuja sveže sadje in zelenjavo ter delikatesne izdelke lokalnih pridelovalcev in ponudnikov. Tudi z vašo pomočjo skrbimo, da trajnostna in sonaravna pridelava še vedno živi. V okviru tržnice organiziramo tečaje permakulture, ekološkega vrtnarjenja, itd.

Delavnice
in dogodki

Delavnice in dogodki

V River Camping Bled boste na svoj račun prišli prav vsi.  Otroške delavnice, delavnice joge in drugih sprostitvenih tehnik, raznovrstni vodeni tečaji v naravi itd.

PONUDBA IN STORITVE

SODOBNO UDOBJE. VSE NA SVOJEM MESTU.

Pri oblikovanju infrastrukture in vsebin kampa smo sledili sodobnemu načinu preživljanja prostega časa. Vse z namenom poenostaviti bivanje in ustvariti nepozabne spomine.

Recepcija se nahaja ob vhodu v kamp, zaposluje mlado ekipo ljudi, ki vam je vedno na voljo. Vas zanima izlet na Stol, rafting po Savi, izposoja e-kolesa ali vozni red avtobusov do Bohinja?
Za vse se lahko obrnete na nas in pomagali vam bomo. Recepcija je odprta vsak dan od 8.00 do 22.00. Tel.: +386 40 34 43 24

Več kontaktov >

Nastanitve

River Camping Bled ponuja 100 parcel za kampiranje, v velikosti 80 - 120 m2 in 25 udobnih, sodobno opremljenih alpskih hišic. Poiščite svojo sanjsko namestitev in jo rezervirajte danes > 

PREMIŠLJENA SANITARNA INFRASTRUKTURA

Sodobno opremljeni sanitarni bloki so zasnovani z mislijo na uporabnost in zasebnost. Vključujejo enote, prilagojene ljudem z omejenim gibanjem in našim najmlajšim, katerim so namenjene mini toalete. Veliko pozornost namenjamo čistoči in urejenosti prostorov. Ponujamo tudi možnost najema zasebnih toaletnih prostorov, v tem primeru je posamezna zasebna toaletna enota v času vašega bivanja dostopna samo vam.

Večnamenska dvorana v alpskem stilu sredi zelene oaze ponuja edinstveno in umirjeno vzdušje, kjer se bodo gostje počutili resnično sproščeno. Nudi možnost organiziranja različnih dogodkov za zaključene družbe oz. interesne dejavnosti (organizirane športne aktivnosti, kongresna dejavnost, animacija otrok..) za vse, ki želijo svoje aktivnosti preživeti v naravnem okolju. Ob dvorani je na voljo tudi garderoba. River Camping Bled je odlična lokacija za vaše naslednje srečanje ali izobraževanje, oddaljeno le nekaj minut od Blejskega jezera. Velikost dvorane je 110 m2.

Bi radi preizkusili ali si za daljši izlet izposodili e-kolo ali sup? V naši izposojevalnici imamo na voljo številne športne rekvizite.

Poleg odlične lokacije, zaradi katere je River Camping Bled najboljša odskočna deska za raziskovanje Slovenije, ima kamp tudi odlične prometne povezave. Od avtoceste je oddaljen le 3 km, od ljubljanskega letališča 35 km, 2km stran je železniška postaja. Za posebej načrtovane izlete nudimo tudi "shuttle".

Vsako leto vas v juliju in avgustu poseben Hop-on Hop-off avtobus zapelje na podeželje. Postajo ima pred recepcijo v kampu. Pridružite se zanimivi vožnji med Bledom, Radovljico, Kropo in Brezjami. Domačini vam bodo razkazali lokalne muzeje ter vam povedali kaj zanimivega o svojem kraju. 

V pirmeru dodatnih vprašanja nam pošljite povpraševanje.

Doživite več

V River Camping Bled