Kreativno kampiranje v River Camping Bled

VEČ KOT KAMPIRANJE

Razburljive vsebine na vsakem koraku

River Camping Bled smo ustvarili za vas, ljubitelje bivanja v naravi. Želeli smo ustvariti prostor, kjer se boste dobro počutili, in hkrati domiselno oblikovati površine za zabavo, ki bodo kakovostno dopolnjevale vaše bivanje v kampu.

Neokrnjena narava z reko Savo, ki obkroža polotok, na katerem je kamp, prostorne parcele z razgledi na Karavanke in bogate vsebine kampa vas bodo očarali in naredili vaše počitnice takšne, kot ste si jih vedno želeli. Najboljše!

Raj Za Ljubitelje Kampiranja

Kakovostno preživljanje prostega časa

Preživite v kampu svoj popoln počitniški dan.

Tematski
otroški park

Tematski otroški park

Igrala iz naravnih materialov nudijo otrokom številne možnosti raziskovanja in razvijanja motorike. Stolp, viseča brv in dooolg tobogan. Igrala so postavljena tako, da lahko starši udobno spremljate in spodbujate igro svojih otrok.

Bazen
s pogledom na gore

Bazen s pogledom na gore

Poletno poležavanje na terasi ogrevanega bazena, ob osvežilnem napitku in pogledu na prekrasne okoliške gore je eden od trenutkov, ki jih v kampu morate doživeti. Plavate lahko v globljem delu bazena ali čofotate v plitvini, v kateri bodo brezskrbno uživali tudi najmlajši.

Dobimo se na
kolesarskem poligonu

Dobimo se na kolesarskem poligonu

Utrjen kolesarski poligon oz. pumptrack se s svojimi vijugami razprostira na kar 600 m2. K igri, gibanju in razvijanju spretnosti bo pritegnil otroke vseh starosti, morda se po njem zapeljete tudi vi.

Reka Sava in prodnata plaža

Reka Sava in prodnata plaža

Na južnem delu kampa, kjer se zadnje alpske hišice kampa dotikajo gozda, je pot. Če ji boste sledili, boste prišli k reki Savi s prekrasno prodnato plažo in številnimi kotički za sproščeno poležavanje. Obdana s 100-letnimi borovci vabi k poletni ohladitvi in uživanju v popolnem miru.

JOGA

JOGA

Če ste privrženec koristi, ki jih pirnaša joga, morate obiskati naše ure joge. Joga je dnevno na voljo v zelenem okolju. V primeru lepega vremena zunaj ali v posebej za jogo namenjeni dvorani. Za urnik povprašajte v recepciji. Blazine za jogo so na voljo v dvorani.

Športne aktivnosti

Športne aktivnosti

Iz kampa vodijo številne gozdne sprehajalne poti, ob njem poteka tudi kolesarska steza, ki vodi v središče Bleda in po okolici. Reka Sava ponuja vodno zabavo za vse generacije.

Kamp je tudi odlično izhodišče za raziskovanje bližnjih in malo bolj odmaknjenih krajev.

Restavracija

Restavracija

Lačni pri nas ne boste. Številni prigrizki in domače tradicionalne jedi so našim gostom vedno na voljo.

V recepciji se pozanimajte o ponudbi zajtrkov.

IGRE

IGRE

Zabava za najstnike in odrasle! Preizkusite lahko namizni nogomet, namizni tenis, zračni hokej in biljard.

Trgovina Tuš express

Trgovina Tuš express

Bogata izbira izdelkov za vaše popolne počitnice. Širok nabor osnovnih živil, mlečnih izdelkov, sadja in zelenjave, pekovskih izdelkov, pijač, prigrizkov ter pripomočkov za osebno higieno in gospodinjstvo.

PONUDBA IN STORITVE

SODOBNO UDOBJE. VSE NA SVOJEM MESTU.

Pri oblikovanju infrastrukture in vsebin kampa smo sledili sodobnemu načinu preživljanja prostega časa. Vse z namenom poenostaviti bivanje in ustvariti nepozabne spomine.

Večnamenska dvorana v alpskem stilu sredi zelene oaze ponuja edinstveno in umirjeno vzdušje, kjer se bodo gostje počutili resnično sproščeno. Nudi možnost organiziranja različnih dogodkov za zaključene družbe oz. interesne dejavnosti (organizirane športne aktivnosti, kongresna dejavnost, animacija otrok..) za vse, ki želijo svoje aktivnosti preživeti v naravnem okolju. Ob dvorani je na voljo tudi garderoba. River Camping Bled je odlična lokacija za vaše naslednje srečanje ali izobraževanje, le nekaj minut oddaljeno od Blejskega jezera. Velikost dvorane je 110 m2.

Bi radi preizkusili ali si za daljši izlet izposodili e-kolo ali sup? V naši izposojevalnici imamo na voljo številne športne rekvizite.

Oglejte si nastanitve in naredite rezervacijo še danes!

Doživite več

V River Camping Bled