Kreativno kampiranje v River Camping Bled

VEČ KOT KAMPIRANJE

Razburljive vsebine na vsakem koraku

River Camping Bled smo ustvarili za vas, ljubitelje bivanja v naravi. Želeli smo ustvariti prostor, kjer se boste dobro počutili, in hkrati domiselno oblikovati površine za zabavo, ki bodo kakovostno dopolnjevale vaše bivanje v kampu.

Neokrnjena narava z reko Savo, ki obkroža polotok, na katerem je kamp, prostorne parcele z razgledi na Karavanke in bogate vsebine kampa vas bodo očarali in naredili vaše počitnice takšne, kot ste si jih vedno želeli. Najboljše!

Raj Za Ljubitelje Kampiranja

Kakovostno preživljanje prostega časa

Preživite v kampu svoj popoln počitniški dan.

Tematski
otroški park

Tematski otroški park

Igrala iz naravnih materialov nudijo otrokom številne možnosti raziskovanja in razvijanja motorike. Stolp, viseča brv in dooolg tobogan. Igrala so postavljena tako, da lahko starši udobno spremljate in spodbujate igro svojih otrok.

Bazen
s pogledom na gore

Bazen s pogledom na gore

Poletno poležavanje na terasi ogrevanega bazena, ob osvežilnem napitku in pogledu na prekrasne okoliške gore je eden od trenutkov, ki jih v kampu morate doživeti. Plavate lahko v globljem delu bazena ali čofotate v plitvini, v kateri bodo brezskrbno uživali tudi najmlajši.

Dobimo se na
kolesarskem poligonu

Dobimo se na kolesarskem poligonu

Utrjen kolesarski poligon oz. pumptrack se s svojimi vijugami razprostira na kar 600 m2. K igri, gibanju in razvijanju spretnosti bo pritegnil otroke vseh starosti, morda se po njem zapeljete tudi vi.

Reka Sava in prodnata plaža

Reka Sava in prodnata plaža

Na južnem delu kampa, kjer se zadnje alpske hišice kampa dotikajo gozda, je pot. Če ji boste sledili, boste prišli k reki Savi s prekrasno prodnato plažo in številnimi kotički za sproščeno poležavanje. Obdana s 100-letnimi borovci vabi k poletni ohladitvi in uživanju v popolnem miru.

JOGA

JOGA

Če ste privrženec koristi, ki jih pirnaša joga, morate obiskati naše ure joge. Joga je dnevno na voljo v zelenem okolju. V primeru lepega vremena zunaj ali v posebej za jogo namenjeni dvorani. Za urnik povprašajte v recepciji. Blazine za jogo so na voljo v dvorani.

Športne aktivnosti

Športne aktivnosti

Iz kampa vodijo številne gozdne sprehajalne poti, ob njem poteka tudi kolesarska steza, ki vodi v središče Bleda in po okolici. Reka Sava ponuja vodno zabavo za vse generacije.

Kamp je tudi odlično izhodišče za raziskovanje bližnjih in malo bolj odmaknjenih krajev.

Restavracija

Restavracija

Lačni pri nas ne boste. Številni prigrizki in domače tradicionalne jedi so našim gostom vedno na voljo.

V recepciji se pozanimajte o ponudbi zajtrkov.

Mini tržnica

Mini tržnica

Vsako jutro vam mini tržnica na glavnem trgu kampa ponuja sveže sadje in zelenjavo ter delikatesne izdelke lokalnih pridelovalcev in ponudnikov. Tudi z vašo pomočjo skrbimo, da trajnostna in sonaravna pridelava živi. V okviru tržnice organiziramo tečaje permakulture, ekološkega vrtnarjenja, itd.

Delavnice
in dogodki

Delavnice in dogodki

V River Campingu Bled boste na svoj račun prišli prav vsi. Udeležite se lahko otroških delavnic, delavnic joge in drugih sprostitvenih tehnik, raznovrstnih vodenih tečajev v naravi itd.

PONUDBA IN STORITVE

SODOBNO UDOBJE. VSE NA SVOJEM MESTU.

Pri oblikovanju infrastrukture in vsebin kampa smo sledili sodobnemu načinu preživljanja prostega časa. Vse z namenom poenostaviti bivanje in ustvariti nepozabne spomine.

Recepcija se nahaja ob vhodu v kamp in zaposluje mlado ekipo, ki vam je vedno na voljo. Vas zanima izlet na Stol, rafting po Savi, izposoja e-kolesa ali vozni red avtobusov do Bohinja?
Za vse se lahko obrnete na nas in pomagali vam bomo. Recepcija je odprta vsak dan od 8h do 22h. Tel.: +386 40 34 43 24

Več kontaktov >

Nastanitve

River Camping Bled ponuja 100 parcel za kampiranje, v velikosti 80 - 120 m2 in 28 udobnih, sodobno opremljenih hišic v alpskem stilu. Poiščite svojo sanjsko namestitev in jo rezervirajte danes > 

PREMIŠLJENA SANITARNA INFRASTRUKTURA

Sodobno opremljeni sanitarni bloki so zasnovani z mislijo na uporabnost in zasebnost. Vključujejo enote, prilagojene ljudem z omejenim gibanjem in našim najmlajšim, katerim so namenjene mini toalete. Veliko pozornost namenjamo čistoči in urejenosti prostorov. Ponujamo tudi možnost najema zasebnih toaletnih prostorov, v tem primeru je posamezna zasebna toaletna enota v času vašega bivanja dostopna samo vam.

Večnamenska dvorana v alpskem stilu sredi zelene oaze ponuja edinstveno in umirjeno vzdušje, kjer se bodo gostje počutili resnično sproščeno. Nudi možnost organiziranja različnih dogodkov za zaključene družbe oz. interesne dejavnosti (organizirane športne aktivnosti, kongresna dejavnost, animacija otrok..) za vse, ki želijo svoje aktivnosti preživeti v naravnem okolju. Ob dvorani je na voljo tudi garderoba. River Camping Bled je odlična lokacija za vaše naslednje srečanje ali izobraževanje, le nekaj minut oddaljeno od Blejskega jezera. Velikost dvorane je 110 m2.

Bi radi preizkusili ali si za daljši izlet izposodili e-kolo ali sup? V naši izposojevalnici imamo na voljo številne športne rekvizite.

Poleg odlične lokacije, zaradi katere je River Camping Bled najboljša odskočna deska za raziskovanje Slovenije, ima kamp tudi odlične prometne povezave. Od avtoceste je oddaljen le 3 km, od ljubljanskega letališča 35 km, 2 km stran je železniška postaja. Za posebej načrtovane izlete nudimo tudi "shuttle".

Vsako leto vas v juliju in avgustu poseben Hop-on Hop-off avtobus zapelje na podeželje. Postajo ima pred recepcijo v kampu. Pridružite se zanimivi vožnji med Bledom, Radovljico, Kropo in Brezjami. Domačini vam bodo razkazali lokalne muzeje ter vam povedali kaj zanimivega o svojem kraju. 

Pošljite povpraševanje in preverite razpoložljivost.

Doživite več

V River Camping Bled