Pogosta vprašanja | River Camping Bled

POGOSTA VPRAŠANJA

River Camping Bled bo svoja vrata odprl v juniju 2020 in bo gostom na voljo do konca septembra 2020. Nato se bodo pričela izvajati dodatna gradbena dela, da vas bomo v aprilu 2021ob ponovnem odprtju presenetili z obogateno ponudbo.

Če vozite iz smeri Avstrija ali iz smeri Ljubljana, avtocesto zapustite pri izvozu za Lesce. V krožišču vožnjo nadaljujte v smeri za Bled, Bohinj ali Pokljuko. Ko pridete do semaforiziranega križišča, se peljete naravnost (mimo Konjeniškega centra Lesce) in po približno 400 metrih vožnje prispete do manjšega krožišča z značilno »golf žogico«, kjer zavijete levo (tretji izvoz).

DD (decimal degrees): 46.366806, 14.136139

DMS (degrees, minutes, seconds): N 46 ° 22' 0.502'' E 14° 8' 10.1''

Če boste prišli po avtocesti A2/E61 iz smeri Avstrije (predor Karavanke) ali iz smeri Ljubljane, ne pozabite na nakup vinjete. Več o tem, katero vinjeto izbrati za avtodom pa si preberite na: https://www.avtokampi.si/novice/katero-vinjeto-kupiti-za-avtodom.

Ni nujna, se pa rezervacija v glavni sezoni zaradi velikega povpraševanja priporoča. Vaš prostor v kampu si lahko zagotovite z rezervacijo preko spletnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pišete na elektronski naslov: hello@rivercamping-bled.si.

Seveda. Vsi gosti kampa imajo vključen brezplačni brezžični dostop do interneta (Wi-Fi).

Na voljo je več načinov plačila:

  • z gotovino ob zaključku bivanja,
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun,
  • s kreditno kartico Mastercard/Eurocard/ Visa.

Kakovost naše pitne vode je odlična, zato lahko na vseh delih kampa brez skrbi uporabljate vodo iz pipe.

Recepcija je odprta od 7.30. do 22. ure.

Slovenija uporablja evropske standardne vtikače tipa C z električno napetostjo do 250 voltov.