O nas | River Camping Bled

O nas

Zgodba O nas je zgodba dveh družin, ki si delita strast do kampiranja in ki sta uresničili svoje sanje.

Kot dolgoletni kampisti smo se spoznali pred leti, med poletnimi počitnicami. Deklice so se povezale v otroški igri, starši pa v sanjarjenju o gradnji in vodenju lastnega kampa. Prijateljske vezi med nami so se sčasoma samo še krepile in sanje so postale resničnost. Postavili smo River Camping Bled. Vanj vlagamo vso svojo energijo in misli. A ko gostje v pričakovanju prihajajo in zadovoljni odhajajo, so vse neprespane noči pozabljene, sanje pa ostajajo žive.

Veselimo se vašega obiska!
Jan, Tjaša, Matjaž, Ana, Manca, Ajda, Živa, Pia

Naša zgodba

Z ljubeznijo do narave. Radi imamo naše otroke.  Želimo si, da bi tudi oni imeli radi naravo tako kot mi. Zato vztrajamo pri trajnostni uporabi naravnih virov.

Zemlja, vir vsega. Trudimo se, da bi proizvedli čim manj odpadkov. Odpadke, ki kljub vsemu nastanejo v kampu, ločujemo v posebne smetnjake z namenom reciklaže in ponovne uporabe.

Vzdrževanje čiste vode.  Da bi se izognili ustekleničeni pitni vodi in uporabi plastenk, nudimo pitno vodo iz pitnikov in pip po vsem kampu. Vgradili smo sisteme za zmanjšanje porabe vode, na primer perlatorje v pipe umivalnikov in tuše. Za sanacijo odpadnih voda v kampu smo implementirali biološko čistilno napravo.

Dihajmo svež zrak. Naše goste in osebje spodbujamo k uporabi javnih in trajnostnih načinov prevoza. S pomočjo lokalne skupnosti smo organizirali postajališče Hop-on Hop-off avtobusa prav pred vhodom kampa. Prav tako našim gostom ponujamo klasična in električna kolesa za trajnostno mobilnost.

V tesnem sožitju z lokalno skupnostjo. Naše goste spodbujamo in vključujemo v aktivnosti, ki prikazujejo in spoštujejo lokalno kulturo.

Uporaba naravnih materialov. Uporabljamo trajnostne, obnovljive in lokalne materiale. Implementirali smo grelne sisteme z učinkovito porabo energije in objekte dobro izolirali za boljše ohranjevanje toplote.

Jejmo bolj zdravo. Našim gostom ponujamo lokalno in svežo hrano. Oskrbo z lokalno organsko hrano nam omogočajo lokalne kmetije. Našim gostom brezplačno ponujamo tudi dostop do organskega vrta z različnimi začimbami in zelišči.

Kakovost storitev je na prvem mestu.

V kamp vlagamo naša srca, misli in trud. Z njim živimo, vsak dan delamo za to, da bi se vi v njem dobro počutili.

Gostoljubje in pozitivno vzdušje.

Sledimo vašim željam, v pričakovanju, da boste od nas odšli zadovoljni ter da se boste k nam še vrnili.

V stiku z naravo.

Ne predaleč stran od pestrega dogajanja Bleda in okolice. Dobro se zavedamo kako veliko nam nudita narava in okolje, v katerem smo. Zato podpiramo lokalno skupnost in gostom kampa ponujamo sveže ekološke pridelke.

Ker je kampiranje v bližini Bleda posebno doživetje, smo se odločili, da postavimo kamp, v kakršnem bi se tudi sami najboljše počutili. Naša filozofija temelji na tem, da je kampiranje na Bledu sproščeno, prijazno in trajnostno. River Camping Bled je tu zato, da zagotavlja kakovostne storitve in gostoljubnost. Gre za ustvarjanje večnih spominov, ne glede na to, ali kampirate ali bivate v naših alpskih hišicah.