Blog | Je sanjarjenje o poletju dovoljeno?
Blog /

Je sanjarjenje o poletju dovoljeno?

Trenutno živimo v negotovosti. Ostati moramo doma in upoštevati vse preventivne ukrepe. To pomeni, da moramo dati na stran vse naše osebne potrebe in želje po pustolovščinah. Ampak, ali tudi vas, podobno kot nas srbijo pete, da bi šli v naravo?

V zadnjih dveh letih, odkar gradimo naš novi kamp v oklici Bleda smo naleteli na številne izzive in ovire, ki bi lahko upočasnile naš razvoj. Misel o Corona virusu nam ni prišla na pamet. Kot rojeni optimisti, smo situacijo sprejeli samo kot eno dodatno oviro na poti. Seveda dobivamo nove lekcije in je to opomnik, da je zdravje resnično na prvem mestu. Jasno pa je, da je v teh razmerah narava glavni zmagovalec. Novice z vsega sveta poročajo o znižani onesnaženosti zraka in manjšem prometu.

Narava zdravi, narava sprošča. Ko se bo virus počasi pričel poslavljati, bomo cenili naravo še toliko bolj. Veseli bomo, da lahko delovne ure preživljamo v kampu, ki ga obdajajo prekrasni hribi, reka Sava, Blejsko jezero. Upajmo, da nam poletje prinese boljše novice. Sanje so dovoljene.

Kampi ponujajo občutek brezskrbnosti. Ljubitelji narave in navdušeni kampisti se bodo v River Camping Bled-u počutili kot doma. Čistoča, prostorne parcele za kampiranje z enostavnim dostopom in možnostjo najema privatne kopalnice so v trenutni situaciji še pomembnejši dejavnik.

Hiške v alpskem stilu nudijo privatnost in prinašajo glamping izkušnjo. Kamp, postavljen na polotoku, katerega obkroža reka Sava, nudi veliko prostorov na rečnem obrežju, ki omogočajo najboljšo možnost osvežitve, pri tem pa ni nikoli gneče.

River Camping Bled je življenski prostor v naravi. Če se sanje uresničijo, bomo poleti veseli vašega obiska!