River Camping Bled
Oglejte si naše nastanitve!

Pozdravljeni v River Campingu Bled!

DRUŽINSKA ZABAVA V OBJEMU ALP

DRUŽINSKA ZABAVA V OBJEMU ALP

Reka Sava, bazen, otroško igrišče, kolesarski poligon, snack bar in še več.

ZELENA OAZA BLIZU BLEDA

ZELENA OAZA BLIZU BLEDA

Samo 2 km do Blejskega jezera.

NAJBOLJŠA LOKACIJA ZA RAZISKOVALCE

NAJBOLJŠA LOKACIJA ZA RAZISKOVALCE

1,5 km od avtoceste, 35 km od letališča.

UTRINKI IZ KAMPA

River camping Bled nastanitve

River camping Bled nastanitve

Kampiranje v osrčju narave

Naš družinsko vodeni kamp se nahaja v bližini Blejskega jezera na zelenem polotoku, ki ga obkroža reka Sava. Sproščeno okolje se ponaša s kakovostnimi storitvami in udobno namestitvijo. Gostje lahko izbirajo med velikimi parcelami in nadstandardnimi hišicami. Kje drugje bi raje preživeli počitnice kot v River Campingu Bled?!

VEČ KOT KAMPIRANJE

VEČ KOT KAMPIRANJE

Razburljive vsebine. Za vsakogar nekaj.

Zabava v bazenu ali skok v osvežujočo reko Savo. Lokalne dobrote na mini tržnici v kampu ali branje najljubše knjige v senci borovcev. Spodbujanje vaših malih junakov na pump tracku ali na otroškem tematskem igrišču. Zvečer se sprehodite po kampu in si oglejte sončni zahod na rečnem nabrežju. Kako popoln dan!

Aktivnosti na BLEDU IN V OKOLICI

Aktivnosti na BLEDU IN V OKOLICI

Pustolovščine čakajo na vas!

Kamp je odlično izhodišče za različne vrste aktivnosti. S kajakom ali raftom se spustite po rečnih brzicah. S kolesom se podajte na kratko vožnjo do Blejskega jezera in obiščite srednjeveški grad ali se sprehodite do razgledne točke. V nasprotni smeri je Radovljica, poznana po ohranjeni arhitekturi in čebelarski tradiciji. Uživajte v razgledih na Julijske Alpe. Privoščite si tradicionalne slovenske jedi in razvajajte svoje brbončice z v gurmanskih restavracijah. Vse najboljše poti se začnejo v River Campingu Bled!