River Camping Bled

Deli s prijatelji!

Pozdravljeni v River Camping Bled!

Kamp v srcu Julijskih Alp

Prvi sončni žarki posijejo na zeleno livado, ki jo obkroža reka Sava in v njej uzrem zeleno srce! Ptičji kriki prebujajo zaspance in jim na obraze rišejo nasmehe počitniških dni. Pri reki si zadnji ribič in prvi kajakaš izmenjata pozdrav. Pogled potuje na mogočni Stol, najvišji vrh Karavank. Jutri ga obiščemo! Danes pa s kolesom na izlet. Otroci bodo imeli čas za zabavo na igrišču in kolesarskem poligonu še vse popoldne. Zvečer zakurimo ogenj in se spomnimo, kako okusna je pečena koruza. Pozdravljeni v River Camping Bled!

DRUŽINSKA ZABAVA V OBJEMU ALP

DRUŽINSKA ZABAVA V OBJEMU ALP

Reka Sava, bazen, otroško igrišče, kolesarski poligon, snack bar in še več.

MIR BLIZU BLEDA

MIR BLIZU BLEDA

Samo 2 km do Blejskega jezera

NAJBOLJŠA LOKACIJA ZA RAZISKOVALCE

NAJBOLJŠA LOKACIJA ZA RAZISKOVALCE

1,5 km od avtoceste, 35 km od letališča

River camping Bled nastanitve

River camping Bled nastanitve

Kampiranje v osrčju narave

Naš družinsko vodeni kamp se nahaja v bližini Blejskega jezera na zelenem polotoku, ki ga obkroža reka Sava. Sproščeno okolje, ki se ponaša s kakovostnimi storitvami in in udobno namestitvijo. Gostje lahko izbirajo med velikimi parcelami in nadstandardnimi alpskimi hišicami. Kje drugje bi raje preživeli počitnice kot v River Campingu Bled?!

VEČ KOT KAMPIRANJE

VEČ KOT KAMPIRANJE

Razburljive vsebine. Za vsakogar nekaj.

Zabava v bazenu ali skok v osvežujočo reko Savo. Lokalne dobrote na mini tržnici v kampu ali branje najljubše knjige v senci borovcev. Spodbujanje  vaših malih junakov na pump tracku ali na otroškem tematskem igrišču. Zvečer se prehodite po kampu in si oglejte sončni zahod na rečnem nabrežju. Kako popoln dan!

Aktivnosti na BLEDU IN V OKOLICI

Aktivnosti na BLEDU IN V OKOLICI

Pustolovščine čakajo na vas!

Kamp je odlična izhodiščna točka za vse vrste dnevnih aktivnosti in izletov. Spustite se po rečnih brzicah s kajakom ali raftom. S kolesom se podajte na kratko vožnjo do Blejskega jezera in obiščite srednjeveški grad ali se sprehodite do razglene točke. V nasprotni smeri je Radovljica, poznana po ohranjeni arhitekturi in čebelarski tradiciji, vsekakor vredni ogleda. Razglejte se po prekrasni pokrajjini Julijskih alp. Nenazadnje si privoščite slovenske tradicionalne jedi in razvajajte svoje brbončice z v gurmanskih restavracijah. Vse najboljše poti se začnejo v River Camping Bled!

Prihajajoči dogodki

Dogajanje v River Camping Bled in okolici

02
jul
Events /

Radovljica: Četrtkovi večeri na Linhartovem trgu

Odlična glasba in fina kulinarika v prijetnem vzdušju poletnih večerov.

25
jul
Events /

Kmečka ohcet

Turistično-folklorna prireditev 

08
avg
Events /

Bohinjska noč

Vrhunec poletne sezone v Bohinju

19
sep
Events /

Praznik vina in sira

Degustacija dobrot lokalnih sirarjev in drugih pridelovalcev